top of page
RelAsjonsbygging og Teamevents

"Aktivitetene var veldig bra og jeg har kun fått positive tilbakemeldinger på opplegget etterpå. Folk ble engasjert både i løsningene av problemene og hvordan de ble fremstilt av aktivitetslederne. Det er morsomt å se hvordan vinnerinstiktene våkner hos de fleste på en positiv måte når det er konkurranse." 

IFE

"Teamfokus er svært profesjonelle og vi vet at kundene er i de beste hender."
Losby Gods, Bookingavdelingen

"Takk for et supert opplegg, ingen hadde trudd at det skulle skje på lørdagen. Været gjorde nok tiden etter konkuranssen ble 100 % vellykket. Denne opplevelsen blir og kommer til å bli pratet om i lang tid fremover.  Kjempemessig bra utført. Har ikke noe annet å si... lykke til videre." 

Tinn Energi

"Har fått veldig gode tilbakemeldinger på opplegget ditt! Hadde vært hyggelig å hatt enda mer tid, men slik er nå engang ikke verden..." 

Telenor

"Benytter anledningen til å takke så mye for et morsomt, nyttig og vellykket arrangement i helgen. Har fått massevis av positive tilbakemeldinger og reiste hjem med et strålende fornøyd team! Hils dine kollegaer så mye! " 

Robinson Scandinavia

"Her er oppsummering av tilbakemeldingene på programmet med dere:
Fikk gode tilbakemelding på aktivitetene. Har vært med på slike aktiviteter før – og de har en tendens til å bli lange og drøye fordi alle ikke er involvert hele tiden. Her var alle involvert hele tiden – og det var morsomme øvelser og gode ledere. Fikk gode tilbakemeldinger fra flere av deltakerne. Det var og behagelig å bare måtte prestere ”der og da” og ikke lage et show eller slagord eller annet som skulle presenteres senere." 

Saga Corporate Finance

"Vi har bare positive tilbakemeldinger fra arrangementet med Teamfokus. Ikke bare var det morsomt og engasjerende. I tillegg lærte vi mer om hvordan vi kan samhandle bedre takket være kombinasjonen av de praktiske øvelsene og det faglige innholdet. Det var lett å ta med læringen til vår hverdag på jobben." 

Telenor Bedrift

"Da har jeg fått endel tilbakemeldinger på Mission Possible, og kommentarer som:
- Glimrende oppgaver
- Kjempebra
- Topp! 
- Meget bra opplegg og coaching. 
- Kjempeartig!

Alt sammen, ikke minst å bli løftet gjennom nettet i buskene, og det med å klare alle "idiot-testene" :-) Og vi fikk også mange kommentarer underveis som var positive til at vi jobbet mot ett felles mål og ikke konkurrerte.
Så alt i alt: Vi er veldig godt fornøyde med opplegget dere kjørte for oss!" 

Telenor ASA

"Vi vil bare takk for sist og si at vi var veldig fornøyd med opplegget til Teamfokus og ønske dere en riktig god sommer!" 

Wilh. Wilhelmsen ASA

"Et meget profesjonelt opplegg med fokus på fellesskap og samarbeid."
Harald A. Møller AS

"Vi var strålende fornøyd. Programmet var veldig samlende. Vi måtte jobbe som team samtidig som vi fikk konkurrert på et passende nivå. Oppgavene var meget godt varierte og de var ikke for fysiske. Dermed ble det ikke bare noen få involverte; alle kunne delta! Det var både motiverende og sammensveisende. Et flott og verdifullt program." 

Avikom AS

"Som ansvarlig for arrangementet følte jeg meg trygg på at alt var under kontroll og at sikkerheten var godt ivaretatt." 

Prisma Tours AS

"God faglig kompetanse og stort engasjement som medførte at vi nådde våre målsettinger." 

Telenor Business Solutions AS

bottom of page